Nový CMS IntelliCAD 9.1 vylepšuje verziu 9.0

Nový CMS IntelliCAD 9.1 vylepšuje verziu 9.0

8.Apríl 2019 - Burleson, Texas, USA. CAD-MANUFACTURING SOLUTIONS, INC. oznámil uvoľnenie nového CMS IntelliCAD 9.1 Premium Edition (PE & PE Plus).

CMS IntelliCAD® 9.1 je hlavnou verziou obsahujúcou množstvo nových funkcií a vylepšení rozširujúcich predchádzajúcu verziu 9.0.

Jednou z nových hlavných vlastností CMS IntelliCAD 9.1 je pripojenie digitálnych podpisov ku .dwg súborom a ich overovanie. Aby to bolo možné urobiť - bolo v CMS IntelliCAD 9.1 prepracované aj rozhranie. Ďalšou novinkou je nový editor blokov ktorý uľahčuje vytváranie a editáciu blokov. Ďalšou novinkou je vytváranie paliet obsahujúcich bloky, podobne ako pri použití rozmnožovacích šablón pre jednoduché vkladanie tvarov do výkresu. Pribudol tiež nový typ úchopu pre užívateľov pracujúcich so schématickými výkresmi kde sa nevyžaduje presná mierka či veľkosť.

Medzi ďalšie funkcie CMS IntelliCAD 9.1 patria: tlačenie a publikovaanie výkresov priamo do PDF, možnosť kliknúť na kľúčové slová priamo v príkazovom riadku, použitie Úvodnej stránky pri spustení programu, jediným kliknutím skryť mnoho položiek užívateľského rozhrania naraz a zväčšiť tým oblasť kresleniasynchronizeovanie výrezov, konverzia na sieť, konverzia na plochu, zobraziť a skryť hrany3D entít, prezeranie a editácia systémových premennýchv novom Správcovi Systémových Premenných, a ďaleko viac.

CMS IntelliCAD PE and PE Plus umožňujú teraz taktiež pripojiť .rvt/.rfa súbory verzie 2019. CMS IntelliCAD PE Plus je taktiež schopný kresliť viac AEC entít ako sú schody, zábradlia, a profily.

Vitor Neves, Prezident CMS, uviedol, “CMS IntelliCAD 9.1 ešte viac vylepšuje nové funkcie, ktoré boli súčasťou CMS IntelliCAD 9.0, čo umožňuje skutočné zvýšenie CAD produktivity. Profesionálni užívatelia ocenia režimy Náčrtu a Výberu ako skvelý príklad toho, ako sa technológia IntelliCAD zameriava na poskytovanie efektívnych a užitočných CAD nástrojov. “

CMS IntelliCAD 9.1 je podporovaný na Microsoft® Windows® 10, Windows 8, Windows 7 (len 64-bit).

Download skúčobnej verzie - NA TOMTO LINKU >

About the author

{Name.XML}

CAD Manufacturing Solutions Inc.

Highly experienced in construction, manufacturing, industry, projects development, management and design, the people behind CAD-Manufacturing Solutions, Inc. have been dedicated to the development of design solutions for CAD & Manufacturing software for more than 30 years.